Beste Vrienden,

Na het succesvolle trefpunt bij de indoor Senioren in Apeldoorn op 19 februari jl, hebben we wederom goede afspraken kunnen maken met de Atletiekunie om onze trouwe Vrienden een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen voor het bezoek aan de ASICS NK Senioren op 30 juli a.s. in Breda.

Deze kampioenschappen vinden plaats van 28 t/m 30 juli a.s. op de atletiekaccommodatie van av Sprint, gelegen aan de dr. Schaepmanlaan in Breda.

Wij zullen elkaar ontmoeten bij het trefpunt op zondag 30 juli a.s., vanaf 12.30 uur, voor een hapje en een drankje in het gereserveerd gedeelte voor genodigden in van het clubhuis van av Sprint.

Vrienden van de Atletiek en de Atletiekunie bieden elk lid en partner het volgende aanbod aan:

– Entreeticket t.w.v. € 7,50 / € 10,00

– Toegang tot de VIP area in de kantine

– Toegang tot de VIP tribune (en alle andere plaatsen rondom de baan)

– VIP catering in de kantine (en indien mogelijk komen we met hapjes ook langs de VIP tribune). De VIP catering bestaat uit lunchhapjes en borrelhapjes

De eigen bijdrage voor dit pakket bedraagt € 10,00 per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis en kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,00 per persoon).

Graag deze eigen bijdrage overmaken via rekeningnummer NL89 RABO 0357 8739 39 t.n.v. Vrienden van de Atletiek in Den Haag.

De overige kosten voor dit pakket neemt het bestuur van de Vrienden voor haar rekening.

Je aanwezigheid bij deze kampioenschappen uiterlijk dinsdag 25 juli a.s. per mail doorgeven aan Chris van der Meulen, chrisvdm@ziggo.nl of telefonisch via 06-53452615.

Graag zien wij elkaar op 30 juli a.s. in Breda als trefpunt van een sportieve atletiekzomer.