Locatie Reünie 2021 gewijzigd!

Het idee om de reünie van de Vrienden van de Atletiek samen te organiseren met ATL80’s, de groep topatleten uit de 80-er jaren blijkt een enorm succes te zijn, gezien het aantal aanmeldingen. Schatting is dat er rond de 100 personen zullen komen.

Dit succes geeft de organisatie wel wat problemen omdat de capaciteit in Slot Loevestein er niet op berekend is om 100 mensen in één en dezelfde ruimte te ontvangen. Een vergunningaanvraag voor uitbreiding van de locatie op Slot Loevestein kan helaas niet op tijd worden afgegeven.

Omdat wij vast willen houden aan deze unieke mogelijkheid om met beide groepen bij elkaar te komen is in goed overleg besloten om niet in Slot Loevestein bij elkaar te komen maar in:

Evenementenlocatie SIBIZ, Kerkstraat 12 in Ouderkerk aan de Amstel.

Wij hebben daar de beschikking over een grote zaal waar wij allemaal kunnen praten, eten en drinken. SIBIZ is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Het programma zal – net als in Slot Loevestein – in de middag plaatvinden. Nadere informatie volgt nog via een nieuwsbrief en op onze website.

Aanmelden kan nog steeds door het inschrijfgeld à € 40,- over te maken op NL89 RABO 0357 8739 39 t.n.v.: Vrienden van de Atletiek. (onder vermelding van: reünie 2021+ naam/namen). De inschrijving sluit op 1 oktober 2021.

Op onze website kan je zien wie zich inmiddels definitief hebben aangemeld.

Voor verdere vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met Wim van der Krogt: tel. 06-53561350 of wimvanderkrogt@xs4all.nl.