Reünie 2021

De gezamenlijke reünie van de Vrienden van de Atletiek en de topatleten jaren 80 mag nu al een succes genoemd worden. Op 1 oktober is de inschrijving gesloten en het aantal bevestigde aanmeldingen staat op 100 personen.

Het kan zijn dat er nog een aantal betalingen onderweg zijn of dat er bij iemand door andere omstandigheden vertraging in de aanmelding is ontstaan. Als dat het geval is neem dan deze week nog actie zodat wij met de voorbereidingen verder kunnen gaan.

Er wordt hard gewerkt om het programma van deze reünie samen te stellen waarbij uiteraard het elkaar (weer) kunnen ontmoeten centraal moet staan. Er zullen dus niet te veel speeches of presentaties zijn. Er zullen wel een of meerdere topatleten uit 2021 onze speciale gast zijn en we kunnen nu al meedelen dat de zilveren medaille winnaar van Tokio: Tony van Diepen er is.

Vanaf 13.30 is iedereen die zich heeft aangemeld welkom in

Evenementenlocatie SIBIZ, Kerkstraat 12 in Ouderkerk aan de Amstel.

Het feest zal rond 18.00 uur eindigen met een rijk buffet dat vanaf 16.30 uur klaar zal staan.

Alle deelnemers krijgen ruim van te voren per mail het uitgebreide programma en verdere informatie over parkeergelegenheid en de – helaas nog steeds geldende – corona regels voor de horeca.

Op de website van de Vrienden van de Atletiek staat de complete deelnemerslijst bij het nieuws.

Zijn er intussen nog vragen dan kan je contact opnemen met Marjo van Agt van topatleten jaren 80: tel. 06-53135382 email: marjovanagt@live.com en/of Wim van der Krogt van de Vrienden van de Atletiek: tel. 06-53561350 email wimvanderkrogt@xs4all.nl.