Beste Vrienden,

Na de succesvolle ontvangst bij de NK Indoor Atletiek Senioren in Apeldoorn op 19 februari jl., hebben we met de Atletiekunie wederom afspraken kunnen maken om onze trouwe Vrienden een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen voor het bezoek aan de ASICS NK Atletiek Senioren op zondag 30 juni a.s. in het fraaie FBK Stadion in Hengelo, Kuipersdijk 46.

De organisatie van deze kampioenschappen is in handen van de atletiekvereniging Pim Mulier uit Hengelo in samenwerking met de Stichting FBK-Games en de Atletiekunie. 

Wij zullen elkaar ontmoeten tijdens de ontvangst op zondag 30 juni a.s., vanaf 12.00 uur, in de VIP ruimte voor genodigden in het spelershome van FC Twente .

De Vrienden van de Atletiek en de Atletiekunie bieden elk lid met partner het volgende aanbod aan:

– Entreeticket t.w.v. € 15,00

– VIP ontvangst vanaf 12.00 uur, met welkomstwoord en vooruitblik op de NK Atletiek en Olympische Spelen om 12.30 uur

– Toegang tot de VIP ruimte in het spelershome van FC Twente

– Zitplaatsen op de overdekte hoofdtribune, direct grenzend aan het spelershome (en uiteraard alle andere plaatsen in het stadion)

– VIP catering bestaande uit koffie, thee, frisdrank, bier, wijn, lunchhapjes en borrelhapjes.

 

De eigen bijdrage voor dit pakket bedraagt € 16,00 per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis en kinderen van 5 t/m 12 jaar € 8,00 per persoon).

Graag deze eigen bijdrage overmaken via rekeningnummer NL89 RABO 0357 8739 39 t.n.v. Vrienden van de Atletiek in Den Haag.

De overige kosten voor dit pakket neemt het bestuur van de Vrienden voor haar rekening.

Jouw aanwezigheid bij deze kampioenschappen uiterlijk zondag 23 juni a.s. per mail doorgeven aan Chris van der Meulen, chrisvdm@ziggo.nl of telefonisch via 06-53452615.

Dit jaar ontvangt iedere gast een mail met een QR-code die bij de entree getoond moet worden. Hiervoor is ook het emailadres van de partners nodig.

De mail geeft vervolgens toegang tot het hoofdgebouw, waar op de 1e etage de VIP-ontvangstbalie is (lift beschikbaar). Daar wordt ook de naambadge uitgereikt.

 

Graag zien wij elkaar op 30 juni a.s. in Hengelo als trefpunt van deze Olympische atletiekzomer.

Met vriendelijke groet,

Jaap van Amsterdam

Secretaris Vrienden van de Atletiek

 

Meer informatie over deze kampioenschappen vind je op  www.atletiek.nl/toernooien/asics-nk-atletiek