Beste Vrienden,

Onderstaand een bericht van ons Jeugdfonds. Dit jaar gaan we iets anders doen om de ondersteuning te gaan geven. Deze keer kunnen atleten zich zelf aanmelden.

Mochten jullie in je omgeving talentvolle atleten weten, voel je vrij dit bericht te verspreiden. Hoe meer aanmeldingen hoe beter. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om breder de inzet van ons Jeugdfonds voor het voetlicht te brengen.

Groeten

Jaap van Amsterdam

Secretaris Vrienden van de Atletiek

 

 

 

 

Ondersteuning van talenten in 2021.

Al jarenlang ondersteunt het jeugdfonds van de Vrienden van de Atletiek jonge talenten op weg naar de top. Tijdens het laatste EK indoor in Torun namen maar liefst 12 atleten deel die een of meerdere jaren door het jeugdfonds zijn ondersteund.  Vaak werd de ondersteuning gebruikt voor stages in het buitenland.

Nu dit door de corona maatregelen maar zeer beperkt mogelijk is willen wij onze talenten niet in de steek laten en een aantal van hen ondersteuning geven bij het realiseren van bepaalde wensen. Wij focussen daarbij op atleten die een redelijke kans hebben om deel te nemen aan het EK U18 of EK U20

Wil je dit jaar bepaalde dingen realiseren die jouw ontwikkeling op atletiekgebied en de weg naar genoemde EK’s ten goede komen, zoals: deelname aan een internationale wedstrijd, een stage binnen de corona regels, aanschaf van materiaal of medische begeleiding, laat het ons dan weten. Maximaal 6 atleten zullen wij ondersteunen met een bedrag van maximaal € 500,-

Mail jouw verzoek voor 15 april aan wimvanderkrogt@xs4all.nl met de volgende gegevens:

  1. Naam, mailadres en telefoonnummer
  2. Voor welke wens zou jij de financiële ondersteuning willen gebruiken?
  3. Waarom denk/vind je dat jouw aanvraag ondersteund moet worden?
  4. Jouw beste prestatie in 2020 en/of indoor 2021.

Uit alle aanvragen zal op 1 mei een keuze worden gemaakt.

Namens het Jeugdfonds,

Marjan Olyslager en Wim van der Krogt