16 juni 2019

Voor gewijzigde chronologisch overzicht zie hier: 20190616 zeitplan_neu_Ruhr Games 

Voor deelnemers met aanvangstijden zie hier: 20190616 Starttijden deelnemers Ruhr Games 2019 _

 

 

                                                       

 

Nieuwsbrief 4

  • Met deze nieuwsbrief ontvangen jullie het aangepaste chronologisch overzicht en de lijst met Nederlandse deelnemers, waar de starttijden van de onderdelen zijn vermeld. Dringend verzoek: check het zelf even op juistheid aan de hand van het ckronologisch overzicht.
  • Jullie moeten je aanmelden in het Atletiek stadion in Sportpark Wedau, Kalkweg, 47055 Duisburg. In dit stadion is een vaste plek voor de Vrienden van de Atletiek, herkenbaar aan een grote banner. Daar kunnen de startnummers afgehaald worden, alsmede een goody-bag.
  • !!!! Wijzigingen voor polsstokspring(st)ers: Het polsstokspringen vindt plaats in Landschaftspark Duisburg-Nord. Jullie moeten je daar ook aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat, waar je je startnummer en goodybag krijgt. Er rijden wel bussen vanuit het atletiekstadion naar het Landschaftspark, maar vrij onregelmatig. Het adres van de polshoogaccommodatie in het Landschaftspark Duisburg-Nord is (Emscherstrasse 71, 47137 Duisburg).
  • Belangrijk is dat iedere atleet een presentielijst moet tekenen om voor de vergoeding van € 100,- in aanmerking te komen. Dat kan bij ons trefpunt in het stadion en bij het wedstrijdsecretariaat in het Landschaftspark. Dit bedrag zal later worden uitbetaald door de Vrienden van de Atletiek onder inhouding van het verschuldigde inschrijfgeld (€ 6,- per onderdeel)
  • Iedereen wordt verzocht om in clubtenue te lopen.
  • Alle laatste nieuwtjes omtrent de Ruhr Games kan je vinden op http://www.vriendenvandeknau.nl/jeugdfonds/persberichten/
  • Als er nog vragen, opmerkingen of mededelingen zijn mail deze dan altijd aan Wim van der Krogt: wimvanderkrogt@xs4all.nl en Jaap van Amsterdam: secretaris@vriendenvandeknau.nl.
  • Voor en tijdens de Ruhr Games is Wim te bereiken op 06-53561350. Als je in Duitsland bent bel dan +31653561350.